Ръководството на Янтра Габрово се колебае дали да предложи нов

...
Ръководството на Янтра Габрово се колебае дали да предложи нов
Коментари Харесай

В Янтра още не са взели решение за Вили Вуцов

Ръководството на Янтра Габрово се колебае дали да предложи нов контракт на старши треньора Велислав Вуцов, оповестява " Тема Спорт ". Шефовете към момента не са говорили със експерта за удължение на договора му, който изтича през лятото. Вуцов пое Янтра преди година. Този сезон тимът бе близо и до мястото, даващо право на бараж за елита - третото, само че напролет се получи срив в играта. Това Вуцов оправда със съдийски неточности. Очаква се след края на акцията двете страни да седнат на договаряния, само че до тях може и да не се стигне, в случай че клубът реши да не предложи нов контракт на треньора.

В Янтра към този момент се ослушвали за нов ментор. В клуба са недоволни от непрекъснатите отрицателни реакции на Велислав Вуцов, които постоянно носят санкции. Последната бе от 2500 лв. за изявленията му след дуела с ЦСКА 1948 II, когато прикани за разпра на почитателите на отбора с човек от БФС. Почти всеки мач Вуцов получава жълт картон, което също носи наказания за габровци.
 Вили Вуцов за чиновник на БФС: Нека хората го бият с тояги и сопи!
Вили Вуцов за чиновник на БФС: Нека хората го бият с тояги и сопи!

Ето подробности

В неделя те одобряват борещия се за оцеляване Спортист Своге. Наставникът бе безапелационен, че Янтра ще подхожда еднообразно отговорно към всеки мач и противник, без значение от това какво гони той, както и това, че действително ковачите доиграват акцията.

Гостите от Спортист пък подредиха няколко положителни резултата, в това число обрата над Марек в последния кръг, които има дават самочувствие.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР