Старши треньорът на Левски Николай Костов говори след успеха с

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов говори след успеха с
Коментари Харесай

Костов: Развивам доста рискован стил на игра

Старши треньорът на Левски Николай Костов приказва след триумфа с 2:0 над Славия като посетител на стадион „ Александър Шаламанов “ в мач от 11-ия кръг сред двата тима. Наставникът на „ сините “ похвали своите футболисти, които играха съвсем цялостен дуел с човек по-малко и избрани триумфа като „ доста скъп “.

„ Още в началните минути на мача бяхме добре разпределени по терена и доминирахме тотално. Точно, когато чакахме да отбележим гол – получихме червен картон. Не сме давали инструкции на играчите да играем защитно. Играхме уравновесено и вкарахме гол, а от там започнахме да играем по-умно. Геройска игра на момчета в тази среща, триумфът ни е доста скъп “, съобщи Николай Костов. 

„ И различен път сме играли с тази система. Асими Фадига беше един от най-активните ни играчи преди да получи червен картон, който обаче ни промени сметките. Славия си откри ситуациите, играха доста добре, веселя се, че пропуснаха най-чистото си състояние “, призна наставникът на Левски.

„ Ние сме на подобен стадий, в който би трябвало да работим да бъдем по-устойчиви в моментите, в които отнемем. Развивам много опасен жанр на игра, удовлетворен съм от играчите, тъй като се влагат оптимално в подготвителния развой и мачовете “, сподели още той.

„ Всички мачове са значими, само че дербитата са по-специални. Надявам се да се подготвим добре. Младите ни играчи са доста добре дисциплинирани и се надявам да се възстановим оптимално за идващия мач и да играем на равнище “, приключи Николай Костов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР