Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев бе бесен след загубата

...
Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев бе бесен след загубата
Коментари Харесай

Манчев бесен след загубата от Локомотив

Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев бе гневен след загубата на пазарджиклии от Локомотив Пловдив с 1:2. Наставникът сподели, че неговите играчи нямат опрощение за сходни загуби и дефинира някои от позволените голове като „ малоумни “.

„ Не ни доближи това, че аз би трябвало да застана на вратата или пред противниковата врата. Допускаме малоумни голове. Безсмислен е трудът на целия щаб “.

„ Не единствено, че се борим за оцеляване, само че ще го вършим със зъби и нокти. Ще го реализираме. Мачовете за Купата би трябвало да ги изиграем. Това, което показахме – хем ме обнадеждава, хем ме тревожи, тъй като губим мачове, които не би трябвало да губим “.

„ Нямаме опрощение за това, че губим мачове по този метод. Без значение в Пазарджик или на „ Васил Левски ". Това, че има нови състезатели също не е опрощение. Няма опрощение “.

„ Ще се подсилим най-вероятно, с други ще е разделим. Хебър е тим с достолепие, въпреки да е непретенциозен. Всеки тук би трябвало да знае смисъла на фланелката и да се бори “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР