Пострадалата жена от катастрофата с Кирил Петков край Аксаково е

...
Пострадалата жена от катастрофата с Кирил Петков край Аксаково е
Коментари Харесай

Кирил Петков се прави на ощипан: Нямам идея кой за какво асфалтира! А пък записите са манипулация

Пострадалата жена от злополуката с Кирил Петков край Аксаково е още веднъж в схващане и е отзивчива, заяви самият той в Народното събрание. По време на случая той е бил на задната седалка на джипа и е водил видеоконферентен диалог с екипа си. Затова и не е виждал пътя.
Според Кирил Петков изтеклите записи сред него, Асен Василев и Лена Бориславова, в които се приказва за “кеш ” и намиране на пари за финансиране на акцията им, са манипулирани.
Ген. Атанас Атанасов попита дали ще се разпореди на ДАНС следствие кой подслушва партийни централи и то нерегламентирано. „ В България има ли ДАНС “, попита Атанасов.
По-рано през днешния ден от изявления в обществените мрежи стана ясно, че секторът, където стана случая, е бил асфалтиран. Затова служебният министър председател Димитър Главчев изиска от районната министърка Виолета Коритарова да извърши незабавна инспекция.
Петков от своя страна съобщи, че нямал никаква концепция кой какво е асфалтирал и още веднъж съобщи, че не е давал указания да се бърза, предава Tribune.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР