Старши треньорът на Хебър Пазарджик – Фулвио Пеа, заяви след

...
Старши треньорът на Хебър Пазарджик – Фулвио Пеа, заяви след
Коментари Харесай

Фулвио Пеа: Левски е много силен отбор, нашата цел е да не изпаднем

Старши треньорът на Хебър Пазарджик – Фулвио Пеа, съобщи след тежката загуба с 0:4 в гостуването си на Левски, че задачата пред неговия отбор е да резервира мястото си в елита на България.

„ Със сигурност това са тим, които са построени по друг метод и имат разнообразни цели. Ние сме наясно с нашата цел, която е оцеляването в елита и ще се опитаме да я реализираме. До първия гол играхме сносно и се представихме добре на терена. Левски имаше повече владеене на топката, само че до първия гол нямаше доста рискови положения. След това, тези два бързи гола, ни лишиха от концентрацията и стремежа, което повлия на мача. Левски в действителност е един доста мощен тим и е мъчно да им се противопоставиш. Имат бързи играчи, които са и мощни физически “.

„ Със сигурност първият гол ни пречупи. Въпреки всички компликации, които имахме през седмицата, ние успяхме се държим равностойно на противника до този миг. Още по-трудно бе да се пазиме и трябваше да мислим да изравняваме или да обръщаме резултата “.

„ Всеки един мач ще бъде друг и значим от самосебе си. Кръг след кръг се оформят другите равнища в шампионата, другите подгрупички и с времето ще разберем кои ще са нашите съответни противници, с които ще се борим за оцеляването. Важното е, че тъкмо в тези мачове се представяме добре и да се печелят точки най-много против противниците, които като нас се борят за оцеляването си “, съобщи Пеа на конференцията след мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР