Старши треньорът на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков похвали играчите

...
Старши треньорът на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков похвали играчите
Коментари Харесай

Бала: Искам да сме в шестицата, не можем да гоним евротурнирите

Старши треньорът на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков похвали играчите си за демонстрираното от тях през вторите 45 минути при успеха с 3:0 като хазаин на Дунав (Русе). “Виолетовите” започнаха извънредно мощно пролетния дял у нас, като дадоха сериозна поръчка, че до последно ще се борят да попаднат измежду шестте най-хубави тима у нас в плейофите.

“Безпроблемни триумфи няма. Много интелигентна игра на моите момчета през втората част. Няма по какъв начин да бъда удовлетворен от всичките 90 минути обаче, в случай че желаеме да се съпоставяме с тези, които ще се борят за шестицата. Радвам се, че през втората част бяхме доста ефикасни. Успяхме да отбележим бързо и да се успокоим”, разяснява старши треньор на Етър след извънредно мощния пролетен старт в елита.

“Аз си правя работата, хората се радват. Какво по-добро от това? Ако моите играчи желаят да бъдат част от шестицата, би трябвало да бъдат по-постоянни. След идващите два мача ще знаем действително какви са опциите пред нас. За да нападаме евротурнирите, би трябвало да имаме най-малко 4 пъти повече бюджет. Целта ми е да стигнем колкото се може по-високо. За мен, като треньор, ще е доста по-добре да сме измежду първите шест отбора”, добави още Балъков. Първа лига 21 кръг, неделя 17 февруари  Етър 3:0краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР