Старши треньорът на Етър Александър Томаш говори пред медиите на

...
Старши треньорът на Етър Александър Томаш говори пред медиите на
Коментари Харесай

Александър Томаш: Не съм доволен от ръководството на Етър

Старши треньорът на Етър Александър Томаш приказва пред медиите на старта на зимната подготовка на " виолетовите ". Томаш показа разочарованието си от управлението на търновци, както и какви футболисти ще подсилят отбора за втория дял от шампионата.

" Новото е, че аз, екипът ми и футболистите имаме вяра. Ръководството - не съм удовлетворен от него. Не че не съм удовлетворен просто споделих, че в този момент ще видя, от хората, които зависи дали желаят Етър да се избави. На този стадий видях, че те разчитат спортно-технически повече на моя екип, в сравнение с това, че те могат да свършат повече работа. Няма различия сред нас

Етър има организационни и финансови проблеми. Убеден съм, че може да бъдат позволени. Очаквам от хората, от които зависи, да създадат нужното. Както на мен по този начин и на екипа ми беше ясно за проблемите в Етър, само че имам вяра, че нещата могат да се подобрят. Ние се разделихме с шестима футболисти, тъй като аз и екипът ми взехме това решение. Ще вземем нови играчи. Привлякохме Симеон Мечев и Венелин Филипов. До края на деня чакаме чужденец и познато българско име ", разкри Томаш.

" Към момента сме в предварителен интервал, в случай че има оферта, която да удовлетвори клуба за Преслав, допускам, че той ще замине.

Чакам национал на Панама плюс две имена, които до края на деня би трябвало да дойдат. Надява се, че ще се развият позитивно. Пътуват насам, само че до момента в който не ги видя не мога да ги разглася. Ситуацията е сложна, само че за сметка на това лятото ще бъде доста мощно. Не съм мощен в математиката, с цел да считам точки, мощен съм в сърцето. Спортно-технически ще изглеждаме по-добре.

Изцяло в България ще е подготовката. Стартираме през днешния ден ще бъдем до 18-и в Търново, ще приключим с контрола. След това отиваме на лагер. Там ще изиграем пет контроли и ще приключим с мач на открито с ЦСКА 1948 ", сподели още треньорът на търновци.

" Моето предпочитание е всички нови футболисти да бяха тук през днешния ден. Затова започнах по този начин и ви споделих, че не съм удовлетворен от управлението. До края на тази седмица би трябвало да бъде изчистена една част от заплатите. Имат да получават една част от парите за октомври и ноември.

Не съм оптимист или черноглед, а реалист. Знам, че ще бъде мъчно, само че както споделих се надявам лятото да бъде сладко ", приключи Томаш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР