Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич очаква тежък мач

...
Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич очаква тежък мач
Коментари Харесай

Един Терзич: Трябва да си заслужим мястото на финала

Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич чака тежък мач против Пари Сен Жермен. Утре двата отбора би трябвало да изиграят реванша от полуфиналите на Шампионската лига, а неговият отбор ликува в първата среща с 1:0.

„ Това, което направихме предходната седмица, може да не е задоволително, тъй че би трябвало да се подобрим. Това, което не ми хареса в предходния мач беше, че имахме четирима играчи, които пазеха Килиан Мбапе. Знаем, че те ще се показват по-добре на следващия ден. Трябва да намерим салдото, който нямахме предходната седмица. Трябва да си заслужим мястото на финала “, сподели Един Терзич.

„ Утре ни чака доста значим мач, може би най-големият в кариерата на Джейдън Санчо. Много сме удовлетворени от него. Мисля, че може да видите, че той също е благополучен да е при нас. Не знаем какъв брой дълго ще продължи тази история. Това е част от договорката. Той не е наш състезател след 1 юли, само че до тогава ще създадем времето му в клуба колкото е допустимо по-специално “, добави експертът.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР