Полузащитникът на Фиорентина Софиан Амрабат може да продължи да играе

...
Полузащитникът на Фиорентина Софиан Амрабат може да продължи да играе
Коментари Харесай

Два отбора от Висшата лига искат да привлекат Софиан Амрабат

Полузащитникът на Фиорентина Софиан Амрабат може да продължи да играе във Висшата лига и през новата акция. Към момента той е чартърен в Манчестър Юнайтед, само че не съумя да се наложи в състава на " алените дяволи ", които ще го върнат на " виолетовите ", това лято. Същевременно обаче други два британски клуба наблюдават от близко протичащото се с мароканския национал и са подготвени да опитат да го привлекат през лятото, счита " Сън ".

Това са лондонските Фулъм и Кристъл Палас. Те желаят да се подсилят с умел състезател в халфовата си линия и виждат в Амрабат добра алтернатива. Почти несъмнено те още веднъж ще опитат да привлекат мароканеца, чартърен.

27-годишният състезател пристигна на " Олд Трафорд " с огромни упования след мощното си показване за Мароко на международното състезание в Катар. Той обаче не съумя да откри мястото си в схемата на Ерик загар Хаг, който даже в един миг го бе закотвил на пейката и изобщо не се сещаше за него.

Напоследък Амрабат стартира да получава повече шансове за изява и сподели качествата, с които разполага. За страдание, това надали ще е задоволително, с цел да убеди шефовете на " Олд Трафорд " да го задържат за непрекъснато. През тази акция той записа 28 мача за " алените дяволи ", в които няма нито гол, нито асистенция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР