Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман иска от тима

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман иска от тима
Коментари Харесай

Нагелсман иска много по-добро представяне от Байерн срещу ПСЖ

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман желае от отбора си доста по-добро показване при срещата с Пари Сен Жермен в осминафиналите на Шампионската лига във вторник. Нагелсман не бе впечатлен от показаното при успеха с 3:0 против Бохум и съобщи, че упорства за фрапантно усъвършенстване.

„ Имахме огромни шансове, само че както при трите ни равенства преди този момент, ни липсваше успеваемост в завършващата фаза. Като цяло не беше добър мач и за двата тима. Не показахме задоволително живот. Трябва да изиграем отличен мач в Париж. Дори в случай че Килиан Мбапе не играе, те са тим от международна класа. Ако играем по този метод във вторник, това няма да е задоволително, с цел да продължим в идващия кръг “, разяснява Нагелсман след дуела.

Мачът с Бохум беше 428-и за Томас Мюлер с екипа на Байерн, което го изведе пред легендата Герд Мюлер като полевият футболист с най-вече участия в Бундеслигата за клуба. Само вратарите Сеп Майер (473) и Оливер Кан (429) са преди него в тази ранглиста. Нападателят бе сменен на почивката като защитна мярка, а Нагелсман изясни: „ Той алармира, че има някакъв проблем с прасеца. Надявам се да не е съществено. Беше по-скоро защитна мярка. Рискът беше прекомерно огромен, в случай че ставаше дума за някаква контузия. “

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР