Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес предположи, че футболистите му

...
Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес предположи, че футболистите му
Коментари Харесай

Барселона вкара 4 гола, но Шави остана критичен

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес допусна, че футболистите му са можели да дават повече от себе си преди да разгласи раздялата си с клуба през януари, което по-късно се промени.

След успеха на отбора над Валенсия с 4:2 в понеделник вечер в мач от 33-ия кръг на шампионата на Испания, експертът сподели, че още веднъж се усеща добре от обстановката.

Барселона заема второ място във краткотрайното класиране в Ла Лига със 73 точки, на 11 зад водача Реал (Мадрид) и на 2 пред третия Жирона след 33 минали кръга.
 Барселона - Валенсия 4:2 в мач от Ла Лига
Лева се разсъни и поведе Барса към зрелищен успех над Валенсия

Полякът с хеттрик при 4:2 над " прилепите "

" Много съм добре. Обясних обикновено и оня ден. През януари се почувствах виновен за неприятните резултати и взех решение, че най-хубавото е да се отдръпва. Но след това видях увереността на президента, на Деко, на целия клуб и изключително на футболистите, което беше феноменално ", разяснява Шави.

" Поставям Барселона над всичко. Има доста страсти, само че ние в Каталуния сме такива. Понякога се оправяме добре, а от време на време скапваме нещата. Почувствах поддръжката на клуба, Деко и играчите ", повтори наставникът на каталунския гранд.

" Изискваме доста от футболистите. Това е част от историята на клуба. Решението ми да разглася, че си потеглям беше повече от това да предизвикам реакция. Може би играчите можеха да дават повече от себе си. Мисля, че при срещите с Реал (Мадрид) заслужавахме повече ", продължи Шави Ернандес на конференцията след дуела с Валенсия нощес.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР