Старши треньорът на ансамбъла на България Весела Димитрова е доволна

...
Старши треньорът на ансамбъла на България Весела Димитрова е доволна
Коментари Харесай

Треньорката на ансамбъла: Много е тъжно, че нямаше публика в залата

Старши треньорът на ансамбъла на България Весела Димитрова е удовлетворена от представянето на девойките на Световната купа в София след дългата насилствена пауза.

Както е известно, през вчерашния ден Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова завоюваха купата в многобоя с голяма преднина пред съперничките си.

" Всичко ни се стори като за първи път. Доста дълго време почивахме, наложително, естествено. Момичетата бяха доста разчувствани и в действителност това им беше като бойното кръщение отначало. Усетих ги малко по-емоционални от нормално, само че ще влезем в темп. Само, дай боже, да сме живи и здрави ", показа тя.

" Зарадвахме се на оценката през вчерашния ден, аз знам, че могат още доста. Значи може да е още по-голяма. Щом сме получили тази оценка, значи съдиите са видели. Ние непрекъснато сме в развой на работа, променяме по-малко, само че към този момент това ще бъдат нещата. Момичетата знаеха, че макар празната зала, хиляди хора ги гледаха по малкия екран, безусловно отговорно подходиха към надпреварата, още повече че имаха дълга пауза. Много е тъжно, че нямаше аудитория в залата ", добави Димитрова.

Тя не разкри на кои надпревари ще вземат участие гимнастичките до европейското състезание във Варна при започване на юни поради ситуацията с пандемията от ковид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР