Станислав Ангелов Методиев – Сиси, един от най-зловещите серийни убийци

...
Станислав Ангелов Методиев – Сиси, един от най-зловещите серийни убийци
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Масовият убиец Станислав Ангелов – Сиси на смъртен одър, остави предсмъртно писмо

Станислав Ангелов Методиев – Сиси, един от най-зловещите серийни убийци в най-новата ни история, бере душа в болница, научи извънредно Narod.bg от собствен човек в Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ (ГДИН).

Според данните злокобният убиец към 14 ч. през вчерашния ден примрял и при рухването си блъснал неприятно главата.

С заплаха за живота Сиси, който страда от епилепсия, е настанен в болница. Заради проблеми с основния шеф на ГДИН основен комисар Ивайло Йорданов, който разпоредил Сиси непрекъснато да бъде локален от затвор в затвор, перничанинът с кърваво досие авансово написал предсмъртно писмо, в което прецизирал, че оставя имуществото си на своята 15-годишна щерка, като упорства органите му да бъдат предоставени за трансплантация.

След подозрение, че Сиси готви протест, съгласно донос от трима наркомани, при започване на юни 2021 убиецът Сиси е изместен от Централния софийски в пандиза в Плевен.

Реклама

Станислав Ангелов води голям брой каузи по отношение на противозаконното пренасяне, след което основният шеф Ивайло Йорданов издава заповед „ да го скъсат “ от преместване, като поредно бива изпратен в Ловеч, Затворническо общежитие „ Атлант “, след това отново в пандиза в Плевен.

Сиси, обаче, е епилептик, вследствие на местенията от затвор в затвор се обостря болестта му, а и като топ палач управляващите зад решетките не му дават подобаващите лекарства за епилепсията, по тази причина се стига до припадъка през вчерашния ден и до изпращането му в болница, от която може и да не излезе, призна източникът на Narod.bg.

От 30-те години затвор, избрани му през 2012 година за 5-те присъди, влезнали в действие, серийният палач си спести 6 година зад решетките. Той към този момент е излежал 14 година и при положително държание и работа зад решетките има късмет да излезе на независимост след 5 лета, в случай че в това време оцелее.

Очаквайте продължение по тематиката единствено в Narod.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР