Стадион „Юнак“ никога не е приютявал артисти, които толкова много

...
Стадион „Юнак“ никога не е приютявал артисти, които толкова много
Коментари Харесай

Трима юнаци на стадион „Юнак“


Стадион „ Юнак “ в никакъв случай не е приютявал актьори, които толкоз доста да импонират на името му. Трима същински юнаци – млади, надарени, провокативни, напети и сносно „ разпяти “, не просто прелъстиха многохилядната аудитория. В две следващи вечери те демонстрираха какво значи да летиш, до момента в който си крепко стъпил на земята...

Il Volo на италиански значи Полетът. И това е най-простичкото пояснение за триумфа на Джанлука Джинобле, Пиеро Бароне и Иняцио Боскето. Родени сред 1993 и 1995 година, те към този момент имат зад тила си общи осъществявания с Барбра Стрейзънд, Ерос Рамацоти и Пласидо Доминго, номинации за „ Грами “, концерти в най-големите подиуми в света като Арена ди Верона и Роял Албърт хол, и... селфи с папата. И всичко това се случва при започване на тяхната кариера.

Видео 1

Концертите в София тази година бяха съвсем повтаряне на незабравимото посещение на триото през 2019-а в „ Арена Армеец “. Това обаче не прави сегашните изяви по-малко забавни. Те бяха показно за израстването и новите висоти, които реализират двамата тенори и баритона, както и умеене да се развиват, и то в апогея на силите си.

Репертоарът на Il Volо е селекциониран по този начин, че буквало би могъл да издържи епохи наред във времето. Популярни, само че и задоволително сложни части, с опция за изява на всеки от солистите – от смразяващата сетивата песен на Пучини – Nessun Dorma от „ Турандот “, през тестването за всеки вокалист – „ Карузо “ на Лучо Дала, до Granada, O sole mio и La Donna e Mobile – които всички съпоставят с осъществяванията на колосите Павароти, Карерас и Доминго.

Снимка 27

Своеобразната кулминационна точка на следващата доза здравословно и много засищащо лимончело – сладко, без да е захаросано, и този път бе разбиващото Volare на Доменико Модуньо, с доста темп и ударна доза адреналин. Почти напълно „ италианското “ меню бе още веднъж овкусено с шедьоври на поп музиката – като My Way на Франк Синатра и Delilah на Том Джоунс.

Покъртителната балада на Селин Дион – All By Myself, Иняцио трансформира в още по-драматичен вокален епос. Неочаквано добър резултат върху публиката имаше и Your Song на Елтън Джон, в която Джанлука сподели „ невъзможната “ хубост на баритона, и надалеч по-удобната за пеене Falling in Love на Елвис Пресли. Кралят на рока също е баритон, Елтън Джон е тенор.

Видео 2

На фона на този цветен музикален коктейл, е редно да се каже, че турнето минава под мотото Il Volo sings Morricone and more, и включва филмовата музика от кино класиките „ Малена “, „ Имало едно време в Америка “, „ Ново кино „ Парадизо “...

И не на последно място – артистизъм и безмилостен, само че приближаващ от сърцето, флирт с публиката. Няма по какъв начин да летиш, в случай че нямаш сърце и позитивна настройка към хората против теб, към домогването до техните стремежи и упования, без да изневеряваш на себе си. Е, едно е несъмнено, че след прекарването на стадион „ Юнак “, нова чета от няколко хиляди сподвижника без проблем ще изговарят имената на тримата юнаци – Джанлука Джинобле, Пиеро Бароне и Иняцио Боскето. И ще ги чакат още веднъж.

Видео 3

Историята

Момчетата се срещат през 2009 година, когато вземат участие поотделно в телевизионното риалити Ti Lascio Una Canzone. Пътят към огромната популярност стартира, откакто с тях се заема продуцeнтът Микеле Торпедине, работил преди този момент за Дзукеро и Андреа Бочели.

През 2010 година триото се наименува Il Volo. През 2015 година печели премията на „ Сан Ремо “ с песента Grande Amore и с нея показва Италия на „ Евровизия “. Оттам стартира същинския полет в музиката и славата. „ Джанлука е елегантността и наличието, Иняцио е насладата и благодарността, а Пиеро - силата и силата “, пишат италианските медии за тях.


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР