„На тези първи разговори поставяме на масата само програмата. Търсим

...
„На тези първи разговори поставяме на масата само програмата. Търсим
Коментари Харесай

БСП на разговорите с независими депутати: Засега търсим подкрепа за програмата


„ На тези първи диалози слагаме на масата единствено програмата. Търсим единодушие за политиките и законодателната рамка в идващите 6 месеца “

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на диалозите с самостоятелните депутати, които се отделиха от „ ИТН “ (ИТН).

„ Българска социалистическа партия не търси мним диалог, с който да се направи нереално потребление на третия мандат. Българският народ чака в сегашния миг да няма избори и ще създадем всичко допустимо, стига да няма непреодолими разлики, въпреки и тези 6 гласа да не доближават и да не са нужни, в случай че имате поддръжката на Има Такъв Народ, само че считаме, че са значими “, разгласи Радостин Василев.

Той изрази песимизъм към декларираната диалогичност от страна на партията на Слави Трифонов.

„ Предупреждаваме ви, че би трябвало да сте извънредно деликатни в оценката за тяхното предпочитание за работа, тъй като те можеха и трябваше да го покажат и по време на настоящото държавно управление. Те не го демонстрираха по време на реализацията на първия мандат. Надявам се да ги обедините под общи цели и политики и да оставим на втори проект състава на Министерския съвет. Готови сме да обсъждаме всички сфери на ръководство “, добави Василев.

Това е последната среща от последната среща на Българска социалистическа партия от първия кръг от договарянията за сформиране на държавно управление с третия мандат.

Гледайте повече във видеото!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР