Русия ще излезе победител във войната срещу Украйна – това

...
Русия ще излезе победител във войната срещу Украйна – това
Коментари Харесай

Задава се трета световна война. Ужасно предупреждение: Русия може да спечели в Украйна, въпреки голямото финансиране

Русия ще излезе победител във войната против Украйна – това е ужасна прогноза, твърди военният специалист лейтенант Даниел Дейвис.

Той се включи в предаването на Джейкъб Рийс-Мог по GBN America, разяснявайки най-новата проява на американска поддръжка за засегнатата нация, която бе нападната от войските на Путин преди повече от две години.

Дейвис е песимистичен, че одобрената помощ от 61 милиарда $ за Украйна може да помогне и има вяра, че победата на Путин е предрешена.

Попитан от Джейкъб Рийс-Мог дали счита, че финансовият транш на Съединени американски щати ще помогне, той сподели: 

Запитан дали счита, че това значи, че Русия ще „ завоюва “ войната, той отговори:  И добави:

„ Трябва да го кажа напряко, макар че на доста хора няма да им хареса да го чуят. Забравете емоцията и погледнете салдото на силите на двете страни: настоящият относителен баланс и метода, по който вървят нещата – особено спрямо резерва на работната мощ, тези категории сами по себе си вършат съвсем невероятно украинската страна да спечели. Без значение какъв брой смели и праведни са те, това е математически проблем и въпрос на качества.

Съединени американски щати, въпреки това, в действителност нямат потенциала, дори да имат парите да усилят количеството артилерийски оръдия, снаряди, отбранителни прехващачи. Нямат потенциал и ще отнеме повече от година и половина, с цел да получат към една трета от това, от което Украйна се нуждае през днешния ден, с цел да компенсира съветския прогрес. Русия също не е статична. Тя продължава да се разширява все повече. Не виждам изгледи Украйна даже да се задържи, още по-малко да завоюва. “

В събота Камарата на представителите на Съединени американски щати утвърди на извънредна сесия 95 милиарда $ задгранична помощ за съдружници като Израел и Украйна. Това преобърна месеците на задънена улица към финансирането на Украйна, през които доста американци станаха скептични по отношение на финансовата тежест, породена от войната в Източна Европа. Гласуването показа, че помощта от 61 милиарда $ за Украйна бе призната за броени минути, като демократите приветстваха и развяваха знамената на Украйна.

Говорителят Майк Джонсън сподели след гласуването: 

Превод: доктор Радко Ханджиев

Източник: Msn.com

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед14420Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед19447Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед13028Доц. Валери Жаблянов: Левицата в Европа и в България би трябвало да се разгласи против растящата милитаризацияАлтернативен Поглед11730Доц. Валери Жаблянов: Управляващи и съпротива не са в положение да предложат друга държавна политикаАлтернативен Поглед27967 " ЛЕВИЦАТА! " внесе документите си в ЦИК за присъединяване в изборитеАлтернативен Поглед130868Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед90352Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагера  Николай Марков, патогенните процеси, Евросъюз, федерац </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР