Среднощна полицейска проверка изненада къмпингуващите на плаж „Корал“. За това

...
Среднощна полицейска проверка изненада къмпингуващите на плаж „Корал“. За това
Коментари Харесай

Полицаи претърсиха къмпингуващите на „Корал“

Среднощна полицейска инспекция изненада къмпингуващите на плаж „ Корал “. За това заяви в профила си в обществената мрежа „ Facebook “ някогашната тенисистка Мануела Малеева.

По думите ѝ инспекцията била малко преди 23 часа в четвъртък в цялата гора на „ Корал”.

Екоминистърът поддържа градежите върху диви плажове

Всички желаят да спасят "Корал "

Тършувано е във всяко джобче на палатките, даже и в кошчетата на бебетата.

„ Търсят евентуално това, което сега е на бели черти из известните заведения в близост. Настъпили сме ги доста неприятно “, добавя Малеева. „ 2017-та е, само че се усеща като 1957... Или 1947”, се споделя още в поста ѝ.



От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че инспекциите са рутинни и е обвързвана с това, че преди две седмици са открити 100 грама марихуана на плажа. От ведомството дадоха обещание, че инспекциите ще продължат, осведоми NOVA.



Снощната инспекция идва

часове, след изненадващата инспекция на терените към Корал, осъществена от министъра на туризма Николина Ангелкова,

кмета на Царево Георги Лапчев и представители на Министерство на вътрешните работи и районните еко и здравна ревизия. След нея беше обявено, че притежатели на частни парцели, ситуирани зад плажа „ Корал “, ще бъдат глобени от страната за занемареност. Причината са ситуирани върху терените каравани и портативни тоалетни.

„ Корал “ е една от последните незастроени зони по Южното Черноморие.

През 2015 година тогавашния министър на районното развиване Лиляна Павлова му наложи специфичен статут на плаж за природосъобразен туризъм. Според управляващите обаче свободно разположените каравани са проблем, равностоен на застрояването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР