Според Мукеш Амбани, най-богатият азиатец на планетата, икономиката на Индия

...
Според Мукеш Амбани, най-богатият азиатец на планетата, икономиката на Индия
Коментари Харесай

Трите съвета за успех на най-богатия азиатец

Според Мукеш Амбани, най-богатият азиатец на планетата, стопанската система на Индия ще нарасне от 3 трлн. $ в този момент до 40 трлн. $ през 2047 година, което ще я подреди измежду първите три в света. Той има вяра в просперитета на страната през идващите десетилетия и насочи три съвета към младите индийци, написа Live Mint.

Във вторник притежателят на Reliance Industries Limited, индийска мултинационална конгломератна компания, гостува на Pandit Deendayal Energy University и употребява мотива, с цел да очертае светлото бъдеще пред Индия.

Всеки един от вас разполага със познания и умения, с които да сътвори новаторски енергийни решения за 1,4 милиарда индийци. Имате всички нужни съставки, с цел да бъдете водачите, от които Индия се нуждае, съобщи Амбани.

И като водачи на бъдещето на Индия, вие би трябвало да гарантирате, че нашата нация води световната гражданска война на чистата и зелена сила, добави той.

Милиардерът сподели още, че " това е цел, която всеки от вас би трябвало да преследва като задача ” и показа своите три мантри за реализиране на триумф.

Първата мантра на Амбани е “Мислете огромно ”. Той приканва да бъдем смели мечтатели, защото „ всяко велико нещо, основано в миналото на този свят, в миналото е било фантазия, считана за невъзможна “.

Трябва да имате фантазия със храброст, да я подхранвате с разбиране и да я реализирате със смели и дисциплинирани дейности, счита индийският паралия. Според негова “това е единственият метод да извършите невъзможното допустимо “.

Втората мантра гласи “Мислете зелено ”. За Амбани светът има потребност от “зелено мислене ”, сензитивност към майката природа и изобретяване на средства за генериране на сила, без да й се вреди. Трябва да подсигуряваме, че “ще оставим по-добра и по-здрава планета за бъдещите генерации “.

Третият съвет на Мукеш Амбани е “Мислете цифрово ”. За да се трансформира Индия в водач в региона на чистата сила, триумфът минава през цифровизацията. Технологии като изкуствен интелект (AI), роботика и Интернет на нещата (IoT) са мощни фактори за смяна.

Използвайте ги " в своя изгода ", приканва той.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР