Виктория Бейкър-Харбър от Made In Chelsea се омъжи за Иниго

...
Виктория Бейкър-Харбър от Made In Chelsea се омъжи за Иниго
Коментари Харесай

Виктория Бейкър-Харбър от Made In Chelsea се омъжи за Иниго Филбрик след освобождаване от затвора за измама с £80m

Виктория Бейкър-Харбър от Made In Chelsea се омъжи за Иниго Филбрик, два месеца откакто беше освободен от пандиза за машинация с изкуство на стойност £ 80м.

36-годишната майка Виктория се омъжи за някогашния притежател на изложба в понеделник, откакто роденият в Хакни Иниго, 36, излежа две години от седемгодишна присъда за машинация на богати клиенти, подправяне на документи и подправен вложител.

След като публично станаха брачен партньор и брачна половинка, двойката възнамерява да отпразнува сватбата си със фамилията и приятелите през юни, когато електронният етикет на Иниго би трябвало да излезе.

Иниго беше задържан през 2020 година, когато Виктория беше бременна в пет месеца и половина с щерка им Гая, и беше наказан две години по-късно. Той беше освободен в домакински арест в Ню Йорк, където се събра още веднъж с младото си семейство.

В ново изявление протежето на топ търговеца на изкуство Джей Джоплинг призна, че не се усеща отговорен за нарушение на закона, казвайки, че той просто е бил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР