Майка, която за първи път страда от рак, казва, че

...
Майка, която за първи път страда от рак, казва, че
Коментари Харесай

Първият път, когато майка се събуди с мъка да диша, преди да получи опустошителни новини от лекарите

Майка, която за първи път страда от рак, споделя, че бременността е маскирала признаците й - откакто лекарите откриха израстък в гърдите й на 32-та седмица.

Зоуи Пластирас, на 24 години, се разсъни с компликации да диша през септември 2022 година и се обади на 111. Казаха й да отиде в незабавното поделение, където й направиха рентгенова фотография на гръдния панер. На 32-та седмица лекарите откриха 12-сантиметров израстък в гърдите на Зоуи, само че не можаха да открият дали е рак или не, до момента в който тя не роди.

Дъщеря й, Офелия, една, се роди в 37-та седмица на октомври 4, 2022 година, а през декември 2022 година Зоуи претърпя биопсия, която разкри, че има лимфом - тип рак, който визира лимфната система. Зоуи нямаше признаци на рак – които съгласно нея бяха маскирани от бременност – само че след раждането на Офелия тя загуби камък, стартира да има нощно изпотяване и сърбеж по кожата.

Зоуи се подложи на химиотерапия и лъчетерапия, само че и двете не подействаха и тя е в несигурност, до момента в който лекарите вземат решение след...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР