Според китайския хороскоп Конят е непредсказуем и емоционален. В годината

...
Според китайския хороскоп Конят е непредсказуем и емоционален. В годината
Коментари Харесай

Раздяла заради ревност ни грози в Годината на коня

Според китайския хороскоп Конят е непредсказуем и прочувствен. В годината на Коня във връзка с любовта очаквайте огромни изненади.

В годината на Коня пристрастеността може да ви изненада в най-неочакваното време, без въобще да подозирате, че това може да ви се случи. Дори да смятате, че нямате потребност от нови любовни завършения, те все пак ще се изправят на пътя ви.

Любовта в годината на Коня е съчетана със мощна импулсивност. Затова с изключение на приятност любовта в тази година ще донесе и доста проблеми, които ще зародят поради новите ви увлечения.

Възможни са връзки с обвързани, които ще ви докарат доста съществени неприятности. Въпреки че ще чувствате, че не постъпвате вярно, има огромна възможност да се поддадете на изкушението.

В годината на Коня любовта носи проблеми в фамилията, защото най-малко единият от сътрудниците може да не устои на съблазните на новата тръпка.

 Влюбване

Голяма е заплахата от разлъка поради ревнивост, по тази причина се пробвайте да покажете на половинката си какъв брой доста държите на нея, без значение от какъв брой време сте дружно.

Но в годината на Коня рутинната съгласно вас връзка може да заживее нов живот. Колкото и време да е минало от първата ви среща, през тази година ще преоткриете любовта с половинката си отначало, стига да желаете. Това е годината, в която връзките ви ще станат доста по-нежни и сантиментални, в сравнение с до момента.

Ако към момента търсите любовта, годината на Коня е най-подходящото време да я откриете. За да намерите половинката си, общувайте с повече хора, ходете на празненства и постоянно изглеждайте ослепително, с цел да ви виждат.

 Година на коня

Екзотичните пътешествия се предлагат в годината на Коня, защото те са част от опцията за нови любовни завършения. Тъй като годината на Коня носи доста изненади, изцяло е допустимо остаряло другарство да се трансформира в нежна любовна обвързаност, допълнена от доста буйни моменти.

В годината на Коня са вероятни и различен вид изненади в областта на любовта - изцяло е допустимо огромната ви обич от младежките години да ви потърси още веднъж и възприятията ви да избухнат с нова мощ.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР