Според източния календар 2022 година ще бъде покровителствана от Тигъра.

...
Според източния календар 2022 година ще бъде покровителствана от Тигъра.
Коментари Харесай

Любимци на съдбата и ярки завоеватели: Кои звезди са родени в годината на Тигъра

Според източния календар 2022 година ще бъде покровителствана от Тигъра . Смята се, че хората, родени под този знак, са мощни и буйни натури, откровени, умеят да отстояват себе си, обичат риска и провокациите, и ненавиждат да се подчиняват. Те също по този начин са и доста изобретателни и въпреки на техните спътници и сътрудници в живота постоянно да не им е елементарно поради взривоопасния темперамент на Тигъра, с тях най-малко в никакъв случай не е скучно. Ето някои от известните персони, родени под този знак:
Виктория Бекъм
 виктория бекъм

Снимка: Getty Images/Guliver

Тя е от тези Тигри, които обичат смяната. Певица, танцьорка, актриса, дизайнер и бизнес дама – тя е всичко това по едно и също време.
Лейди Гага
 лейди гага

Снимка: Getty Images/Guliver

Напориста, непредсказуема, решителна, само че и обладаваща немалка доза шанс. Изглежда, че Лейди Гага е получила всички типични качества на Тигъра вкупом.
Леонардо ди Каприо
 леонардо ди каприо

Снимка: Getty Images/Guliver
Всички хора ненавиждат тези звезди от музикалния бизнес
Те са продали милиони албуми и имат тълпи от обожаващи ги почитатели, само че... имат и своите недоброжелатели, и то с съображение. Защото някои...
Прочети повече
Мъжете Тигри имат изключително лъчение и магнетизъм, на които е мъчно да се устои. Погледнете единствено в тези сини очи и кажете не е ли по този начин.
Горан Брегович
 горан брегович

Снимка: Moko Solution

Ярък, надарен, с неповторим почерк, кумир на няколко генерации младежи в Източна Европа, негова е фразата: „ Животът в наши дни е подобен, че нямаш доста време да чакаш резултати след 15 години. “
Пенелопе Крус
 пенелопе крус

Снимка: Getty Images/Guliver

Погледнете осанката й, когато е на аления килим (а това при нея се случва често) – единствено един същински Тигър знае по какъв начин да блесне в обществото.
Кит Харингтън
 кит харингтън

Снимка: Getty Images/Guliver
Кевин Спейси преподава актьорско майсторство онлайн - дружно с куп звезди
Кевин Спейси подписа контракт с компания в Сан Франциско, Калифорния за онлайн образование от известни персони в разнообразни сфери, съобщи Б...
Прочети повече
Още един несравним Тигър. Също като неговия воин Джон Сноу от " Игра на тронове " – в никакъв случай не знаеш на какво е кадърен.
Том Круз
 том круз

Снимка: Getty Images/Guliver

Том Круз е Тигър авантюрист. Той е по едно и също време " Топ Гън ", " Легенда " и „ Последният самурай “. Познава и " Цветът на парите ", в " Интервю с върколак " се усеща удобно в кожата си и не го плаши никоя Мисия невъзможна.

Снимка: Getty Images/Guliver

Артистична, с ефектна осанка, неизчерпаема сила и благ глас. Какво повече може да се желае от един същински Тигър?
Деми Мур 5 звезди, които са изгубили милиони поради идиотски вложения
Това, че даден човек е съумял да натрупа благосъстояние, не подсигурява, че същият ще го ръководи добре. Доказват го следните звезди, ко...
Прочети повече
 деми мур

Снимка: Getty Images/Guliver

Типична представителка на знака, за Деми Мур няма невъзможни неща – от това да бъде влюбена в „ Призрак “ до тежките задачи в „ Редник Джейн “. Силна, енергична, самостоятелна.

 

По материали на РИА Новости

 

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР