Специализираната прокуратура разпореди спешна проверка на медицинската документация, представена от

...
Специализираната прокуратура разпореди спешна проверка на медицинската документация, представена от
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата проверява обвинен прокурор, който куца само в съда

Специализираната прокуратура разпореди незабавна инспекция на здравната документи, показана от арестувания под домакински арест прокурор Димитър Захариев.

Повод за инспекцията е следствие на Нова телевизия. В излъчените фрагменти е видно, че прокурорът употребява патерици единствено когато се придвижва в съда . Припомняме, в правосъдните среди прокурор Димитър Захариев е прочут като " прокурора на Куката ". Главният прокурор Сотир Цацаров искаше дисциплинарно уволняване за него.

 Изправят на съд прокурор, изнудвал главен очевидец по делото „ Октопод”
Изправят на съд прокурор, изнудвал главен очевидец по делото „ Октопод ”

Заплашвал и изнудвал очевидеца Георги Цветанов

Обвиняемият прокурор Димитър Захариев е под домакински арест, само че той евентуално е показал медицински документи с погрешно наличие, позволяват от съда.

За да се откри истината от профилираната прокуратура пожелаха информация от Министерство на вътрешните работи Плевен за спазването на мярката за неотклонение " домакински арест " от обвинения Димитър Захариев.
Разпоредиха незабавна инспекция от Регионалните центрове по опазване на здравето в Плевен и София на цялата здравна документи , показана от обвинения Захариев пред прокуратурата и пред Специализирания углавен съд. Проверката е предоставена и с оглед данни за осъществено документно закононарушение.

Прокурорите назначиха петорна правосъдно здравна експертиза за здравословното положение на Димитър Захариев . Ако се откри нарушаване на взетата от Спецпрокуратурата мярка за неотклонение " домакински арест " от Димитър Захариев ще изискат от съда взимане на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР