Специализираната прокуратура бе удостоена с Голямата национална награда – плакет

...
Специализираната прокуратура бе удостоена с Голямата национална награда – плакет
Коментари Харесай

Спецпрокурорите на Гешев с приз Джовани Фалконе

Специализираната прокуратура бе удостоена с Голямата национална премия – плакет и грамота за цялостна активност от тазгодишния конкурс на името на италианския прокурор Джовани Фалконе " Страхливият умира всеки ден, смелият – единствено един път ".

На церемонията по връчването на високото отличие участва основният прокурор Иван Гешев. Награда бе получена от и.ф. административен началник Валентина Маджарова.

С влиятелни самостоятелни оценки от състезанието бяха удостоени и трима магистрати от Специализираната прокуратура.

Голямата национална премия – плакет и грамота, бе присъдена на прокурор Ангел Кънев, заместител на административния началник на Специализираната прокуратура, за работата му по едни от най-сложните знакови следствия и каузи.

С грамоти за образцово осъществяване на служебните отговорности и извънредно високи резултати в работата в ограничение трафика на мигранти и на тероризма бяха наградени прокурор Евгения Щъркелова - заместител на административния началник на Специализираната прокуратура и прокурор Силвия Соколова.

Поради изключителната епидемиологична конюнктура тази година формалната гала по награждаването не се състоя.

Конкурсът се провежда от Община Благоевград със съдействието на Посолството на Република Италия в София от 2009 година насам. Целта на уредниците е да оценят приноса и подтикват работата приноса на експерти в областта на правораздаването и сигурността – съдии, прокурори и чиновници в Министерство на вътрешните работи, „ които с риск за живота си пазят публичните ползи и престижа на специалността си “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР