Софийска градска прокуратурата дава подробности във връзка с внесен обвинителен

...
Софийска градска прокуратурата дава подробности във връзка с внесен обвинителен
Коментари Харесай

СГС с подробности за обвинителния акт срещу Семерджиев

Софийска градска прокуратурата дава детайлности по отношение на импортиран обвинителен акт за тежкото пътнотранспортно произшествие, настъпило на 5 юли 2022 година на бул. „ Черни връх “, при което починаха две дами.

На 5 юли Георги Семерджиев умъртви с гневна скорост, дрогиран, две млади момичето. Обвинителният акт към този момент е подготвен, а оптималното наказване, което може да получи, е 20 години.

" Преди няколко месеца ви дадохме заричане за правдивост. През тези месеци всички работиха като пчелички, с цел да изпълнят това заричане ", това обявиха от прокуратурата по отношение на случая " Семерджиев ", съобщи glasnews.bg.

" Обвиненията против Семерджиев е за 5 осъществени от него закононарушения, 2 от които на 10 юни 2022 година ", заяви един от наблюдаващите прокурори по делото.

" Повдигнато е обвинявания за това, че на посочената дата е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал гибелта на две лица. Деянието е осъществено след приложимост на метамфетамин. Деецът е карал, без да има нужната дееспособност и е избягал от местопроизшествието. "

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР