Софийска градска прокуратура привлече към наказателна отговорност 38-годишния И.И. за

...
Софийска градска прокуратура привлече към наказателна отговорност 38-годишния И.И. за
Коментари Харесай

Обвиниха мъж за подкуп на полицаи |

Софийска градска прокуратура притегли към наказателна отговорност 38-годишния И.И. за рушвет на двама чиновници на районно ръководство в  София. 

За закононарушението, за което е повдигнато обвиняването, се планува наказване отнемане от независимост до 10 години и санкция до петнадесет хиляди лв.. 

Според събраните по делото доказателства чиновниците на реда спрели за инспекция моторно транспортно средство, ръководено от И.И. Обвиняемият дал на полицейските органи парична сума, с цел да не го задържат и да не бъде тествана правоспособността му за ръководство на моторно транспортно средство, както и с цел да не му бъде осъществена инспекция за възможна приложимост на наркотични субстанции или техни аналози.

И.И. е арестуван с разпореждане на наблюдаващия прокурор за период до 72 часа. Нуждата от задържането му е обоснована от тежестта на закононарушението, както и от обстоятелството, че той е неведнъж осъждан.

Предстои наблюдаващият прокурор да внесе в съда искане за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение задържане под стража.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР