Мумджиев бе задържан в сряда вечерта заради сексуални намеци към

...
Мумджиев бе задържан в сряда вечерта заради сексуални намеци към
Коментари Харесай

Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка

Мумджиев бе арестуван в сряда вечерта поради полови подмятания към служителките в хотел във Враца

Инспектор Александър Мумджиев е подал съобщение за овакантяване на Инспектората към Висшия правосъден съвет до Народното събрание, оповестиха от ИВСС. От своя страна ИВСС е разписал заповед за преустановяване на трудовите правни отношения с Мумджиев, считано от 17 май 2024 година

Съдебният контрольор Александър Мумджиев бе арестуван в сряда вечерта поради полови подмятания към камериерки в хотел във Враца. Мумджиев бил във Враца по работа, с цел да ревизира Районната прокуратура в града. Настанил се в хотел и почнал да насочва неприлични оферти на камериерките. По информация от близки до следствието по време на престоя си той е бил в нетрезво положение. Той бе арестуван за 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.



" С оглед обстоятелството, че контрольор Александър Мумждиев работеше при изискванията на изминал мандат, Народното събрание не дължи взимане на категорично решение по подадената оставка. Изявлението на Александър Мумджиев до Народното събрание има осведомителен темперамент. Акт на Народното събрание не е част от фактическия състав за освобождение от служба на контрольор от ИВСС, при подадена от него оставка ", показват от ИВСС.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР