Иймън Холмс е сниман със своя прекрасен“ и близък“ приятел,

...
Иймън Холмс е сниман със своя прекрасен“ и близък“ приятел,
Коментари Харесай

Феновете на Иймън Холмс казват „горката Рут Лангсфорд“, докато той споделя снимка с „прекрасна“ приятелка

Иймън Холмс е сниман със своя „ прелестен “ и „ непосредствен “ другар, до момента в който почитателите спекулират за брака му с Рут Лангсфорд. Бившата звезда на „ Тази заран “ повдигна вежди със видимо неявяване на актуализации в обществените медии по отношение на брачната половинка му.

В нова обява Иймън показа миг с приятелката си от шоубизнеса Линда Лусарди, публикувайки фотография оттогава и в този момент. „ 1982 против 2024 и тя не се е трансформирала малко. Моята прелестна, близка другарка Линда Лусарди, която отидох да видя през днешния ден “, избухна той. „ 42 години другарство “, добави той. Лусарди е актриса, телевизионна водеща и някогашен блестящ модел.

Феновете бързо реагираха, като попитаха: „ Къде е красивата ти брачна половинка Рут! Защо или какво се опитваш да докажеш! “ Друг се включи със прочувствено „ Горката Рут “. Но различен почитател се втурна в негова отбрана, казвайки: „ „ пробвам се да потвърдя “ или просто шерване на фотография на дългогодишно другарство, което е траяло през всичките тези години.. от кое място знаеш, че не Рут е направила...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР