Новият президент вместо Байдън излиза от сянката: Бомбата, която готвеха

...
Новият президент вместо Байдън излиза от сянката: Бомбата, която готвеха
Коментари Харесай

Мишел Обама може да стане президент на САЩ. Байдън е изваден от играта.

Новият президент вместо Байдън излиза от сянката: Бомбата, която готвеха от дълго време

Червен картон за президента

Съединените щати са замръзнали в очакване президентът Байдън да разгласи отхвърли си да се кандидатира за втори мандат, базирайки се на здравословни проблеми.

Това ще проправи пътя за някогашната първа дама Мишел Обама да завоюва президентската номинация на Националната спогодба на Демократическата партия през август.

Редица известни американски издания, в това число New York Post, Fox News и RadarOnline, оповестиха за такава рокада, която сякаш би трябвало да се състои през май, още през януари тази година. А в този момент на открито е май. Ще се случи ли това, което предсказаха горепосочените американски издания?

Масло в огъня на идната сензация налива и немското издание Der Spiegel, което неотдавна, базирайки се на източници от Демократическата партия, заяви, че сякаш Мишел Обама към този момент е присъединила въпроса за кандидатурата си за президент на Съединени американски щати в социологически изследвания.

Защо беше направено това, в случай че не с цел да се приготви обществото за идната зашеметяваща вест? Всичко се развива по класическите правила на пиара.

Сменете Джо Байдън с Мишел Обама в последната секунда и по този метод попречете на Доналд Тръмп да пристигна на власт. Много американци се надяват на подобен сюжет. Влизането на някогашната първа дама в президентската конкуренция е обвързвано с трескаво очакване за избавление,

- Der Spiegel изяснява смисъла на замяната на претендента на Демократическата партия. „ Спасение “ от Тръмп, несъмнено. Мишел Обама е рекламирана като „ спасителката на Америка “, която рискува да се окаже „ в лапите на Тръмп “, в случай че на изборите му се опълчи очевидно некомпетентният Байдън.

Разбира се, също по този начин е правилно, че сходно „ източване “ не е измислено от редакторите на Der Spiegel, а от тези кръгове оттатък океана, които започнаха тази игра преди доста време, а в този момент просто употребяват „ неамериканска “ дъска за разгласи, което всъщност е Der Spiegel и всички други американски и европейски мейнстрийм вестници, радио и телевизия.

Четвъртият мандат на Барак Обама

Проводникът на тази изборна композиция е някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама, който съгласно известията „ натиска Байдън да напусне “.

По-рано, през есента на 2023 година, някогашният президент организира серия от закрити срещи с високопоставени чиновници на Конгреса на Демократическата партия и някогашни чиновници на администрацията в кабинета си във Вашингтон. В резултат на това Мишел Обама, както беше посочено, към този момент „ се готви да влезе в президентската конкуренция “.

" В сензационно развиване преди президентските избори, източници, осведомени с президентските упоритости на някогашната първа дама, споделиха, че марионетката на властта Мишел ще бъде коронясана за претендент на Демократическата партия на Националния конгрес на партията през август 2024 година ",

— написа Radar Online.

Вярно е, че тогава Мишел Обама обществено опроверга, като сподели, че не се готви да се кандидатира за президент. Но това опровергаване изглеждаше неубедително.

Очевидно проектът за „ изненадваща подмяна “ на Байдън не е роден през последните месеци, а най-малко преди няколко години и може би даже по-рано. Откъде идват сходни догатки?

Гореспоменатите американски изявления оповестиха, че Мишел Обама се е срещнала с ръководителите на редица огромни хедж фондове още в средата на 2022 година, с цел да „ тества способността си да получава финансова помощ “. Тогава тя сподели на финансистите:

„ Аз се кандидатирам и апелирам за вашата поддръжка. “ Така че Америка всеки ден чака сензация.

Всички знаят, че през днешния ден „ сивото предимство “ в Белия дом е Барак Обама, който взема всички основни решения, излъчени от Байдън. Във Вашингтон постоянно срещано изказване е, че „ Барак Обама към този момент е в своя трети президентски мандат “.

И по тази причина мнозина считат, че решението да се номинира Мишел Обама за поста президент на Съединени американски щати от Демократическата партия към този момент е приключен факт.

Ако приемем, че Мишел Обама е номинирана от Демократическата партия и завоюва, то Барак Обама де факто ще има четвърти президентски мандат. Никой не мисли съществено, че самата Мишел Обама в действителност ще управлява Америка.

За най-важното

Цялата тази история се развива на фона на от дълго време циркулиращи клюки и, подчертаваме, потвърдени обстоятелства, че Мишел Обама е трансджендър мъж. Всички в Америка знаят за това.

Но те не го споделят, тъй като чуват за мистериозната гибел на тези, които говореха за хомосексуалността на Барак Обама и че неговото „ семейство “ е еднополов съюз, представян за естествен брак сред мъж и жена.

Уместно е да се означи, че град Чикаго, с изключение на всичко друго, е прочут с обстоятелството, че точно в него бъдещият президент на Съединени американски щати Барак Обама стана прочут като постоянен клиент на клубове за перверзници.

За това написа американският проверяващ публицист Джером Р. Корси в своя публикация, оповестена преди 11 години в портала WND.COM.

Джером Р. Корси цитира доста хора, които са познавали Барак Обама, до момента в който е живял в Чикаго.

„ За хората, които познавах тогава, беше смешно да си мислят, че Обама щеше да пази гей живота си в загадка “, Кевин Дуян, който беше публицист на злословия в Чикаго, когато Обама живееше в града като публичен деятел и по-късно като сенатор от Илинойс.

Книга от Лари Синклер

През 2010 година в Съединените щати беше оповестена книга на наркоман и педераст на име Лари Синклер, Барак Обама и Лари Синклер: Кокаин, секс, неистини и убийства. В него създателят твърди, че през ноември 1999 година той „ се е занимавал с хомосексуални дейности с тогавашния сенатор от Илинойс Барак Обама, който освен се снабдявал с кокаин по време на тези срещи, само че и самият той пушил крек “.

Срещу Синклер е формирано дело за клюка още преди публикуването на книгата. Федерален арбитър обаче отхвърли обвиняванията. Тоест управляващите не са декларирали публично, че това е неистина.

Гореспоменатият DuJean сподели в изявление за WND.COM, че по време на първата президентска акция на Обама " гей общността се опасяваше " да приказва намерено за неговата хомосексуалност, изключително след убийството през декември 2007 година на открития гей Доналд Йънг, който беше непосредствен " другар " “ на Обама.

" Хората не желаеха да приказват намерено, че Обама е гей ",

- той сподели.

" Тогава, когато видяхме по какъв начин Лари Синклер беше демонизиран, всеки, който искаше да разобличи Обама, се тормози, че той ще бъде принуден да млъкне, в случай че се осмели да каже истината за своя гей живот ",

ДюЖан сподели.

Тъкър Карлсън се уплаши

Доналд Йънг не е единственият, изпратен на другия свят поради рискови познания за Барак Обама. През 2014 година актрисата Джоан Ривърс беше запитана в изявление дали „ има вяра, че в бъдеще Съединените щати ще имат своя първи гей или жена президент “. Ривърс отговори: „ Вече имаме това. Всички знаем, че Мишел е транссексуална. “

Известно време по-късно Ривърс ненадейно умира при мистериозни условия. Оттогава в Америка хората избират повече да не приказват за това обществено.

През лятото на 2023 година известният публицист Тъкър Карлсън показа тази история на необятната аудитория, интервюирайки същия Лари Синклер, секс колегата на Обама. И всичко това звучеше като сензация, въпреки че в действителност се знаеше от 2010 година

Проблемът на Карлсън не беше, че Барак Обама принадлежи към хомосексуално малцинство, а че го скри от обществеността, когато се кандидатира за президент. Тъкър Карлсън очевидно се опасяваше да направи идната решителна стъпка и да каже, че Мишел е трансджендър мъж.

Ясно е, че проектите на Тъкър Карлсън не включват прибързано прекосяване към най-хубавия от всички светове. Но също по този начин е евентуално, че като де факто член на екипа на Тръмп, той е икономисал това единствено при положение, че демократичната върхушка въпреки всичко издигне Мишел/Майкъл Обама за президент.

Така че номинацията на трансджендър човек за президент към момента няма да е кулминационната точка на историята. Кулминацията ще бъде разкритието на републиканците, че Мишел не е (или не е) тази, за която се показва. Тоест това ще бъде обвиняване в неистина и това е удар по репутацията на претендента на демократите.

Що за нелепости?

Колко бясно е да предлагате трансджендър човек за президент, изключително откакто всички знаят кой е той? Факт е, че демократичният истаблишмънт на Съединените щати е религиозна фракция от демонски перверзници, които безусловно би трябвало да повдигнат на най-високия държавен пост подобен персонаж, върху който „ няма място за стигма “, който е очернен с най-отвратителните грехове и дава отговор на всички демократични критерии за „ независимост и приемливост “.

Това е тяхната култ концепция и оптималната задача. Мишел/Майкъл Обама е идеалният претендент за сатанисти: черен трансджендър мъж, трансфорат в жена. Пълен набор от признаци на екстравагантно сатанинско малцинство, което от самите височини на държавната власт в Съединените щати диктува своя дневен ред на естественото болшинство в опит да ги лиши от облика и сходството на Бога.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28749Саймън Ципис: Англо-саксонците постоянно съумяват да оставят анти-система на системата, която напускатАлтернативен Поглед11958 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед12716 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед110563Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16872 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед110563Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78746„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване  Валери Тодо </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР