Добро утро!Най-важното е тук:Радев пак намигна на ПутинГЕРБ призна ДПС

...
Добро утро!Най-важното е тук:Радев пак намигна на ПутинГЕРБ призна ДПС
Коментари Харесай

Три минути: За Радев няма победа срещу Русия. За ГЕРБ вятърът на промяната е вреден, но Пеевски е супер

Добро утро!

Най-важното е тук:
Радев отново намигна на ПутинГЕРБ призна Движение за права и свободи за съюзникКрай за лифтовете на Витоша
Хеликоптер, в който са пътували и външният министър Хосеин Амир-Абдолахян, се разруши наоколо до границата с Азербайджан.

Местните малките екрани оповестиха, че край мястото на случая " не са открити следи от живот ".

В понеделник заран към момента няма публично удостоверение за положението на Раиси.
Радев, Русия и Фицо
Президентът за „ невъзможна “ победа на Украйна над Русия на бойното поле. Още от началото на войната българският президент заема позиции по-близки до тези на Кремъл, в сравнение с Запада, към който твърди, че е част и той.

Държавният глава постоянно обвързва проруските си позиции с „ предпочитание за мир “.

Той даже свърза и покушението против словашкия министър председател Роберт Фицо с „ поддръжката му за мира “. Това не е правилно.

Откакто той се опълчва на помощта за Украйна и желае от Киев да се откаже от Крим и Донбас т.е. да узакони следствията от съветската военна експанзия и противозаконните анексии на територии.

Какво стана след покушението против премиера на Словакия,.

На фона на изявленията на Радев, външното министерство на Русия назова.
Пеевски, Борисов и тиквата
, а акцията му е ориентирана против ПП-ДБ. Това излиза наяве от предизборна среща, в която участваха Бойко Борисов и Цвета Караянчева в Кърджали – един от огромните центрове, които са замъци на придвижването.

Караянчева сподели, че е време да се спре „ вятърът на смяната “ – нарицателно за смяната в Източна Европа след рухването на комунистическите режими.

Лидерът на ГЕРБ Борисов сподели, че е спокоен за Кърджали, тъй като водачите в листите на неговата партия и Движение за права и свободи са Караянчева и Делян Пеевски.

В на съпредседателя си Пеевски за реализирането на планове в региона и за „ смяна на философията на Закона за държавния бюджет “.

Това се случи по време на празника на града, посрещнат с политически речи, пазар, светлинно шоу и дискотека със звезди от поп-фолка. Събитието пристигна на 35-ата година от самостоятелни митинги на българските турци против комунистическата политика на асимилация, наричана от пропагандата „ възродителен развой “.

Докато ГЕРБ хвали Движение за права и свободи, по улиците се появиха анонимни плакати и билбордове, които осмиват зависимостта сред Пеевски и Борисов. Лидерът на ГЕРБ им се ядоса, само че сякаш не се разпознава в тях. ПП-ДБ мълчаха за тях, само че посланието им е главното за обединението в акцията. Дамяна Велева.

В същото време срещите с Пеевски не са проблем и за западните посолства. Това е, макар че водачът на Движение за права и свободи е глобен за корупция, която самите посолства показват като главен проблем за България.

Съпредседателят на Политическа партия, че Борисов желае да стане президент, а Пеевски министър председател. По думите му този проект е бил изречен пред него от самия Пеевски.

Закачки с политиците, както постоянно, имаше и на карнавала в Габрово. Не пропускайте.
„ Патриарха “, „ Витошка “ и Витоша
В края на предходната седмица стана ясно, че и последният въжен превоз, който свързва София с Витоша – Симеоновският, отива дефинитивно в историята. Това докара до замяна на обвинявания сред първите две сили в общинския съвет – ПП-ДБ и ГЕРБ, макар че вторите управляваха общината 18 години.

Кметът, че до края на мандата му ще има най-малко един работещ въжен превоз на Витоша.

В центъра на София от седмици текат няколко паралелни спора. Те пристигнаха поради новите велоалеи по столичните булеварди „ Патриарх Евтимий “ и „ Витоша “. Тук събрахме за това по какъв начин се стигна до борбата.

Препоръчвам ви и по тематиката.

В последните дни стана ясно и за още един проблем в града. Центъра за градска подвижност има вземания за 135 млн. лева, които са били насъбрани обратно във времето на ръководството на Йорданка Фандъкова от ГЕРБ,.
Грузия, Газа и Нова Каледония
Две фантазии, едната е непотребна. Сблъскват се към този момент над два месеца по улиците на Тбилиси. Едната е ръководещата партия " Грузинска фантазия " с прокарания от нея " съветски " закон за " задграничните сътрудници ". Другата е фантазията на хилядите протестиращи грузинци за европейско бъдеще. Не пропускайте цялата.

Всичко стартира поради изборни промени. Проблемът обаче се корени много по-дълбоко. Френски политици се притесняват, че може да се стигне даже до революция. А територията, за която става дума, е на хиляди километри от Франция.?

Ивицата Газа за първи път получава помощ по, построен от Съединени американски щати. Новината идва, откакто Израел от месеци на помощи до Газа.
Няколко рекомендации
Жените раждат все по-късно първото си дете. Такава е наклонността и в Европа, и в България. Защо майчинството постоянно е мъчно решение, което може да изчака?.

Всеки ден децата ни прекарват часове в грозни стаи, с отвратителни мебели и осветяване т.е. същото, в което са учили родителите, че и бабите и дядовците на децата. Как, когато виждат това в учебни заведения и детски градини, децата ще се научат да живеят „ красиво “ в обществото,.

Той е движещата мощ в групата Nine Inch Nails. Композира музика за видеогри и филми. Печелил е награди " Грами " и " Златен глобус ". В петък стана на 59 година на Свободна Европа.

за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Усмихнат ден,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР