След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той

...
След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той
Коментари Харесай

Драмата в Пловдив с барикадиралия се бивш полицай приключи! Предал се е доброволно

След цяла нощ увещание от психолози и с служители на реда, той не е извършил заканата си

Полицаят от Пловдив, който се беше барикадирал въоръжен в дома си, откакто бе наказан на пожизнен затвор за убийството на родителите му, се е предал непринудено. 

Рано тази заран бусове на Жандармерията и СОБТ се изтеглиха от мястото, оповестява Нова телевизия. 

Венцислав Караджов е бил отведен от служителите на реда, удостовери адвокатката му. 

По думите й той е бил в устойчиво психическо положение. Не е бил обезпокоен от съществуването на толкоз доста служители на реда пред дома му. 

Това, което го е предиздвикало да се съобщи непринудено, бил някакъв знак. Тя не пожела да издаде за какъв тъкмо става въпрос.

Караджов е решил да се барикадира, откакто схванал, че Върховният касационен съд ще желае пожизнен затвор за него и анулира домашния му арест. Това го е предиздвикало да се обади на сина си по телефона и да му каже да не се прибира в дома си. 

След цяла нощ увещание от психолози, с служители на реда, със чиновници от отряда за битка с тероризма, той не е извършил заканата си, споделя репортерът на Нова телевизия Татяна Йорданова.

Бившият служител на реда беше споделил, че не се тормози от нищо, че няма какво да губи, само че не желае да влезе почтен в пандиза. Той твърди, че не е предизвикал гибелта на родителите си. 

През 2016 година телата на родителите на наказания бяха открити безжизнени след спор за парцел. Те водили дело със сина си, което спечелили.

Няма директни доказателства, че той ги е прострелял, само че магистратите се базират на косвените за това, че връзките им през последните години са били обтегнати. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР