София. Съпругата на бизнесмена Ветко Арабаджиев - Маринела, ще бъде

...
София. Съпругата на бизнесмена Ветко Арабаджиев - Маринела, ще бъде
Коментари Харесай

Маринела Арабаджиева ще бъде екстрадирана у нас

София. Съпругата на предприемача Ветко Арабаджиев - Маринела, ще бъде екстрадирана у нас. Това научи „ Фокус “ от свои източници. В момента тя се намира в арест, а правосъдните управляващи в Испания чакаха спомагателни документи за обвиняванията против нея в България, преди да решат дали да я екстрадират.
Агенция „ Фокус “ напомня: Ветко Арабаджиев и брачната половинка му Маринела бяха задържани при започване на март в градчето Кабрера де Мар край Барселона. Месеци наред те бяха търсени с европейска заповед за арест. В София беше арестуван и синът им Вълчо. Българският съд запорира тяхното имущество, а заповеди за запор бяха издадени и за 12 банкови сметки на Ветко и Маринела Арабаджиеви в разнообразни трезори, дялове в 7 търговски сдружения и парцели в няколко обитаеми места. По делото е упрекнат и синът им – Вълчо, който бе пуснат от ареста под гаранция от половин милион лв..
В началото на месеца предприемачът Ветко Арабаджиев, който е упрекнат в това, че е бил водач на незаконна група за данъчни закононарушения и пране на пари, бе върнат под ескорт от Испания в България. На идващия ден съдът взе решение да остави Арабаджиев за непрекъснато в ареста.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР