Дългогодишният проблем на кръстовището при I Учебен Корпус на ЮЗУ

...
Дългогодишният проблем на кръстовището при I Учебен Корпус на ЮЗУ
Коментари Харесай

Изграждат кръгово кръстовище до ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград?

Дългогодишният проблем на кръстовището при I Учебен Корпус на ЮЗУ „ Неофит Рилски “ в Благоевград към този момент е решен . Това написа в профила си в обществената мрежа Фейсбук кметът Методи Байкушев

„ Монтирахме напълно нов контролер на светофара. До момента той работеше с програматор, който не отговаряше на законовите условия. Жълтите светлини се засичаха, а това от своя страна създаваше предпоставки за пътно-транспортни катастрофи с коли и пешеходци “ , написа още градоначалникът. 

Благоевград. Снимка: Фейсбук

Действията са били подхванати след получени сигнали от жители , както и от омбудсмана на Благоевград и след пътни произшествия . Последният е станал единствено преди няколко дни. 

Байкушев разкри също по този начин, че има концепция да бъде построено кръгово кръстовище при ЮЗУ „ Неофит Рилски “. И в случай че специалистите дадат позитивно мнение, процедурите ще стартират. 

Кметът увери, че се пробват също по този начин да реагират навреме на всеки подаден при тях сигнал за неработещ светофар. Освен това щели да бъдат инсталирани камери за скорост в Благоевград

Мащабен ремонт на улици стартира в Благоевград

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР