София. С декларация на ПГ Възраждане започна днешното заседание на

...
София. С декларация на ПГ Възраждане започна днешното заседание на
Коментари Харесай

С декларация на ПГ Възраждане започна днешното заседание на парламента, последва спречкване между депутати в залата

София. С декларация на ПГ " Възраждане " стартира днешното съвещание на Народното събрание. Вчера станахме очевидци на опит за " майдан ", съобщи ръководителят на групата Костадин Костадинов. След декларацията породи сдърпване сред депутати в залата и беше дадена отмора, предава Българска телеграфна агенция.

Вчера, след предварителното освобождение на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, се състоя митинг в негова поддръжка и породи напрежение при излизане на депутати от опозицията от постройката.

Днес Народното събрание ще изслуша министъра на защитата Драгомир Заков и министъра на вътрешните работи Бойко Рашков за самолета, нарушил българското въздушно пространство на 8 юни т.г.

Депутатите ще прегледат и отчети за активността на Омбудсмана на Република България през 2020 година и 2021 година

В парламентарния надзор от 11:00 часа ще взе участие вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството в оставка Гроздан Караджов и министрите Надежда Йорданова, Асена Сербезова, Иван Иванов, Божидар Божанов, Александър Николов (в оставка), Драгомир Заков, Николай Събев, Бойко Рашков и Атанас Атанасов.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР