София. Националният отбор на България по FIFA21 постигна категорична победа

...
София. Националният отбор на България по FIFA21 постигна категорична победа
Коментари Харесай

България загря за FIFAe Nations Series с категорична победа над Русия

София. Националният тим на България по FIFA21 реализира безапелационна победа над Русия в контролна среща, която е част от подготовката на двата състава за идните квалификации за FIFAe Nations Series на интернационалната футболна централа ФИФА.

В първия от двата мача в серията, играна нощес, Иван Чуров надигра противника си с 4:0 на PlayStation подпора, а незабавно след него Сезер Сабриев завоюва с 3:0 на Xbox. Успехът на първите в историята български FIFA национали е впечатляващ, имайки поради, че те се изправиха против първенците на Русия в този електронен спорт. Чуров съумя да поведе с 3:0 още през първото полувреме и оформи крайния резултат в 55-ата минута. Същевременно Сабриев водеше с 1:0 през първата част и му бяха нужни 73 минути, с цел да осъществя трите попадения в своя мач.
Националите имат планувани две контролни срещи и за през днешния ден – против Шотландия в 16:00 часа и против Португалия в 18:30 часа. Двубоите ще бъдат излъчени онлайн в формалния Twitch TV канал на българския тим Team_Bulgaria (https://www.twitch.tv/team_bulgaria).

На 7 и 8 май българските FIFA национали изиграха 4 контролни мача, в които победиха Чехия и изгубиха против Норвегия, Румъния и Финландия. Приятелските дуели са финалната фаза от подготовката на българските национали за една от петте районни онлайн квалификации през този месец, даващи на 23 тима опция за присъединяване във финалния шампионат на FIFAe Nations Series 2021 от 20 до 22 август в Копенхаген, дружно с домакина Дания.

Тази година най-голямото международно съревнование за национални тимове на FIFA21 регистрира растеж от 200 % на показаните футболни асоциации. Общо 60 представителни тима вземат участие в квалификациите за FIFAe Nations Series 2021. Съперници на българския отбор в група D на Регион Европа са Люксембург, Румъния, Малта, Германия, Северна Ирландия и Чехия. Националите Чуров и Сабриев започват в квалификациите в четвъртък в 18:00 часа българско време против състава на Малта. За интернационалния шампионат в Копенхаген се класират общо 11 европейски тима. Ако българският отбор е измежду тях, в състава му ще влезе и третия национал Илия Стоянов от Бургас.

Сформирането на български народен тим по FIFA21 стана допустимо с помощта на партньорството сред Български футболен съюз, „ Спортс Мениджмънт България “ и „ Кий Ивентс енд Комуникейшън “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР