Журналистическо разследване на сайта Бивол“ твърди, че Лена Бориславова от

...
Журналистическо разследване на сайта Бивол“ твърди, че Лена Бориславова от
Коментари Харесай

Фалшифицирала ли е подписи Лена Бориславова?

Журналистическо следствие на уеб страницата „ Бивол “ твърди, че Лена Бориславова от партия „ Продължаваме промяната “ е фалшифицирала подписи и документи. Според изнесените данни това се е случило през 2021 година, когато Кирил Петков би трябвало да стане министър на стопанската система в длъжностен кабинет, само че към момента е член на Управителния съвет на неправителствена организация.

Пред Би Ти Ви Лена Бориславова прикани органите на реда да си свършат работа. От прокуратурата към този миг резервират безмълвие.

Сайтът „ Бивол “ разгласява документи, за които се твърди, че са формирани с подправен автограф на ръководителя на „ Да запазим Корал “ Атанас Русев. Първият: пълномощие, с което Лена Борислвова може да се разпорежда с делата на Сдружението.

Останалите: протокол от съвещание на Сдружението, на което се взима решение за освобождение на Кирил Петков като член на управителния съвет и назначението на Мартин Драгулев на негово място и декларация за правота. Отново с подписи на Русев, който реагира в обществените мрежи.

„ Това е „ иконата “ на „ Продължаваме подмяната “,  която се е изгаврила с мен и сдружението, което съставлявам, като си е направила подправено пълномощие от мое име и още куп подправени документи и подписи. Ред закононарушения. За да може нейният Кирил Петков да влезе във властта. “

Според изданието документите са били входирани в Агенцията по вписванията с електронен автограф на юриста на Лена Борислвова. Във връзка с тях Агенцията по вписванията изисква още няколко други документи. Като лист на присъствалите на съвещанието, на което е взето решението. Сред които се оказва и създателят на „ Да запазим Корал “ Атанас Русев.

„ Точно виждам документите и виждам, че в действителност на моя автограф е насолен подписа на индивида, който е изпод, само че това не трансформира нещата, защото в действителност има имитация “, сподели Атанас Чобанов - основен редактор на bird.bg.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР