София. Министерският съвет одобри днес вътрешнокомпенсирани промени на утвърдените разходи

...
София. Министерският съвет одобри днес вътрешнокомпенсирани промени на утвърдените разходи
Коментари Харесай

Министерски съвет одобри допълнителни разходи за Политика в областта на изпълнение на наказанията

София. Министерският съвет утвърди през днешния ден вътрешнокомпенсирани промени на одобрените разноски по области на политики/бюджетни стратегии по бюджета на Министерството на правораздаването за 2021 година Това оповестиха от държавната осведомителна работа .

След осъществен в Министерството на правораздаването разбор на осъществяването на бюджета се откри, че се чака дефицит на разноски за личен състав на одобрените разноски по бюджетна стратегия „ Затвори - изолираност на правонарушителите “ и бюджетна стратегия „ Следствени арести и пробация “, по „ Политиката в региона на осъществяването на наказванията “.

В тази връзка е належащо да бъдат обезпечени в допълнение разноски над плануваните за 2021 година в размер общо на 3 756 000 лева Тези разноски ще бъдат обезпечени за сметка на понижение на плануваните разноски за личен състав по бюджетните стратегии „ Правна рамка за действието на правосъдната власт “, „ Регистри “ и „ Охрана на правосъдната власт “ в границите на „ Политиката в региона на правораздаването “ и на плануваните разноски за личен състав по бюджетна стратегия „ Администрация “.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР