София Джамджиева, която стана изключително популярна в мрежата, след като

...
София Джамджиева, която стана изключително популярна в мрежата, след като
Коментари Харесай

Пияната водеща крие сериозна житейска драма

София Джамджиева, която стана извънредно известна в мрежата, откакто се появи в ефир точно на Нова година мъртво пияна, минава през тежка меланхолия. Това научи БЛИЦ от другари на София.

Дамата, чиито родители са Албена Чакърова и Емил Джамджиев, се бори за известност от ранните си детски години. Самата тя, твърди, че има пристрастеност към музиката и киното от 5-6 годишна. Вземала е участия в музикални фестивали, както у нас, по този начин и в чужбина, само че въпреки всичко не съумява да се качи на гребена на вълната, поради което сменя амплоато.

София кандидатства в НАТФИЗ и бива призната, само че не съумява да издържи и на втората година прекъсва образованието си. Манията за известност обаче не я оставя на мира. Записва се на курс по драматургия във Филмова къща " Бояна " и даже стартира работа като помощник във някои холивудски продукции. Джамджиева намира любовта в лицето на 26 години по-възрастния от нея оперен артист Мартин Александров, който е и татко на единствения ѝ наследник. По необясними аргументи обаче двамата се разделят и тя е принудена да се грижи сама за детето.

София, може би въпреки всичко е позната на някои от феновете на петия сезон на „ Като две капки вода “, само че и тук триумфът и се изплъзва сред пръстите. Започва да се занимава с повтаряне на филми, само че корона рецесията я връща в първи клас и тя едвам свързва двата края. Липсата на съществени музикални и актьорски задължения я принуждава да стартира работа в кабеларка, с цел да устоя сина си.

На няколко пъти в постовете си в обществените мрежи загатва, че се бори със зависимости. Дали обаче несъответстващото ѝ държание в ефир не е поза, а просто нов метод да набере известност, което по този начин и цялостен живот не съумява да ѝ се случи, можем единствено да гадаем.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР