Собствено предизборно проучване на Центъра за анализи и маркетинг показва,

...
Собствено предизборно проучване на Центъра за анализи и маркетинг показва,
Коментари Харесай

Юлий Павлов: При избори днес - ГЕРБ-СДС-22,3%; ПП-15,8%; БСП-15,1%; ИТН-12,3%; ДБ-11,8%; ДПС–10,3%

Собствено предизборно изследване на Центъра за разбори и маркетинг демонстрира, че в новото Народно заседание биха влезнали шест политически обединения, само че има и късмет за седма.

Коалицията ГЕРБ - Съюз на демократичните сили води със 7 % пред „ Продължаваме промяната “ – 22,3 на 100 против 15,8%.

Трета политическа мощ все още се обрисува да е Българска социалистическа партия с 15,1 на 100, „ ИТН “ – 12,3%, „ Демократична България “ – 11,8% и Движение за права и свободи – 10,03 %.

Под чертата към този момент остават ИБГНИ, „ Възраждане “ и Вътрешна македонска революционна организация, сподели шефът на организацията Юлий Павлов. 

Коалиция „ Изправи се БГ! Ние идваме! ” – 3,2%, Политическа партия „ Възраждане ” – 2,5%, Вътрешна македонска революционна организация – 1,2%.

„ Мисля, че всички се убедиха, че това да си първи не значи да си победител. Или в случай че някой си го поясняват като победа, това ще бъде пирова победа. Структурата на Народното събрание не е по-различна, в сравнение с предходните парламенти. И защо ще би трябвало да се схванат - би трябвало да се схванат за държавно управление в мандата на „ Продължаваме промяната “, разяснява Павлов.

„ 52% са твърдо решени да гласоподават, а под 50% сигурно ще гласоподават ”, съобщи още Юлий Павлов. Той уточни още, че броят на гласоподавателите в чужбина е намалял фрапантно:

„ Реалните гласоподаватели са единствено от България. От чужбина гласуващите са единствено 100-150 хиляди за разлика от предходните избори. Позитивизмът понижава ”, добави Павлов.

Относно президентските избори Юлий Павлов беше безапелационен, че втори тур ще има и че балотажът ще е сред Румен Радев и проф. Анастас Герджиков.

Изследването на Центъра за разбори и маркетинг е извършено в интервала 22-26 октомври и е финансирано със лични средства на организацията. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР