Собственикът на Царско село Стойне Манолов не скри задоволството си

...
Собственикът на Царско село Стойне Манолов не скри задоволството си
Коментари Харесай

Царско село уреди футболист на Аталанта

Собственикът на Царско село Стойне Манолов не скри задоволството си от положителния старта на сезона. Столичани нямат загуба след 5 кръга - 2 победи и 3 равенства, като нямат и позволен гол - 4:0.

" Към този миг се представяме добре. Тази година имаме по-силен тим и по-добър треньор. Така че беше напълно обикновено представянето да е на по-високо равнище. Искрено се надявам възходът да продължи. Дотук е видно, че в групата всеки може да победи всеки ", разяснява предприемачът пред " Тема Спорт ".

Той разкри, че чака през тази седмица Царско село да уреди юношата на Аталанта, 19-годишния кипърец Панайотис Лука. Той е национал на страната си за тази възраст. Миналия сезон офанзивният халф има 12 мача за словашкия Серед. Преди това в продължение на три години е част от футболната академия на италианския Аталанта, който към момента държи правата му. Лука към този момент направи всекидневен дебют за Царско село в контролата със Септември Симитли по време на паузата. Царете завоюваха с 3:1, като кипърецът вкара втория гол.

" Очакваме тази седмица да го картотекираме. Договорили сме всички условия. Единственото, което остава, е да се доуточним с Аталанта, защото е тяхна благосъстоятелност. Но сме в развой на завършване. Надяваме се да успеем да го уредим за семейството на Ботев Враца в петък. Мисля, че може да ни помогне ", безапелационен бе Стойне Манолов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР