Собственик на малка транспортна фирма падна жертва на дефектна шахта

...
Собственик на малка транспортна фирма падна жертва на дефектна шахта
Коментари Харесай

Дефектна шахта на ремонтирана улица разби резервоар с 400 л. нафта

Собственик на дребна транспортна компания падна жертва на дефектна шахта на новоремонтираната улица „ Каменоделска “ в столицата, заяви Nova.

Данаил Борисов - пострадалият, споделя, че е прекосявал през актуализирания асфалт, когато чува мощен тропот, а при инспекцията вижда, че нафтата тече от единия от резервоарите на камиона му.

Оказва се, че се е отворила голяма дупка, откакто капакът на шахтата се чупи и подскача нагоре.

Над 400 литра от горивото се излива на улицата, а водачът прави нужното, с цел да реалокира камиона от платното, с цел да не провокира спомагателни проблеми на пътя.

Авариен екип идва след няколко часа, с цел да посипе с трици горивото, защото то основава действителна заплаха от падение на другите участници в придвижването.

Борисов споделя още, че камионът към момента е относително нов и не се намират елементи втора ръка за него и това ще го принуди да закупи нов контейнер за 6 000 лева Той се надява, че от Общината ще признаят виновността си и ще му платят най-малко част от вредите.

Междувременно дефекетиралата шахта е сменена, като съмнението на експертите е, че е юридически опит тя да бъде открадната, защото е отстранена защитната ѝ гума, която пречи точно на сходни подскачания при прекосяване на по-тежки коли през нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР