Между 3 и 13 градуса бяха сутрешните температури в страната,

...
Между 3 и 13 градуса бяха сутрешните температури в страната,
Коментари Харесай

Дъждовно време утре в някои райони на страната

Между 3 и 13 градуса бяха утринните температури в страната, като най-топло бе по Черноморието.

Максималните температури през днешния ден ще са сред 20° и 25°, в София - към 22°. Ще бъде слънчево. В околните часове над източните и планинските региони ще се развива купеста облачност, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток.

През нощта повече облаци ще има над Източна България и в крайните югоизточни региони ще превали слаб дъжд. В източната половина от страната ще духа слаб до сдържан северен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 6° и 13°, в София - към 7°.

Утре оптималните ще бъдат от 16°-17° тук-там в Източна България, където ще доминира облачно и дъждовно време до 26° в крайните югозападни региони, където ще бъде най-вече слънчево. В София се чакат към 20°. Вятърът от изток, в източната половина от страната от север-североизток ще се усили и ще бъде сдържан до мощен.

По Черноморието ще бъде облачно с превалявания, по-значителни по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, само че с наклонност към увеличаване.

Ветровито време в планините. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. В следобедните часове ще се заоблачи, тук-там и ще завали дъжд, като по-значителни ще са преваляванията в Странджа и Сакар. Температурите ще се намалят с към 2-3 градуса.

Във вторник и сряда в източните региони ще остане прохладно, облачно и с превалявания от дъжд. Повече слънчеви часове ще има в Западна България, където и вятърът ще е слаб. Максималните температури ще са сред 19° и 24°. През идващите дни вятърът ще отслабне, а температурите ще се покачат с 3-4 градуса.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР