Това заяви в предаването 120 минути по bTV народният представител

...
Това заяви в предаването 120 минути по bTV народният представител
Коментари Харесай

Христо Петров: За две години свърших неща, които политиците не ус...

Това съобщи в предаването " 120 минути " по bTV националният представител от ПП-ДБ Христо Петров, който е част от листата на ПП-ДБ на идните избори за Европейски парламент.

 

" Аз влязох като цялостен дилетант в политиката и съумях за две години да свърша неща, които професионални политици не съумяха за 20 години ", акцентира Петров.

" Има хора, които избират своите политици първо и на първо място, с цел да изберат отговорен. Докато съм част от това, постоянно ще бъда отговорен. Иронията е, че съгласно мен има и неща, за които съм отговорен ", разясни той.

 

Депутатът бе безапелационен, че последните две години и половина е направил всичко належащо, с цел да бъде противоположното на това, което го е дразнело у политиците.

 

" Опитах се да оказвам помощ в обществената сфера. Успях да оказа помощ на едни деца с едни летни лагери. Но през тези години разбрах, че от човешка позиция това, че съумях да осигуря тези лагери на тези деца е доста готино, само че от политическа позиция е една нула ", сподели още Петров.

" Не се прави по този начин. Истинското политическо деяние се прави на институционално равнище. Европейски Съюз дава милиарди всяка година защо ли не. Начинът това да се направи не е да го правиш на мускули, а да го направиш институционално ", счита той.

 

Във връзка със взаимното ръководство в Народното събрание през последните месеци, националният представител означи, че съгласие сред Политическа партия и останалите участници в никакъв случай не е имало.

 

" Причината е значима. Поради ред условия болшинството трябваше да съблюдава нашата управническа стратегия. Това не им беше доста прелестно, само че бяха принудени да го създадат. До момента, до който това не заплаши тяхната персонална сигурност. Но ни излезе на нас през носа ", добави Петров.

По отношение на обвинявания и компромати против негови политически сътрудници, той уточни: " Аз се отнасям доста безпределно съмнително, когато една теза и една вест стартира през някоя медия, въпреки че част от нелепостите излязоха от места, които не бих нарекъл медии. Ако някой е отговорен, хайде осъдете го най-после. Нали по тази причина има прокуратура, има съд. А не всякога да гледаме едни филми, да минават избори и филмът да завършва ", заключи депутатът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР