Снощният епизод на Ергенът отново предизвика бурни страсти и гневни

...
Снощният епизод на Ергенът отново предизвика бурни страсти и гневни
Коментари Харесай

Ергенът Евгени поряза Елена

Снощният епизод на " Ергенът " още веднъж провокира бурни пристрастености и гневни реакции в обществените мрежи, тъй като за кой ли път се случи непредвиден поврат. Случката се разигра по време на среща сред Евгени и редакторката Елена, която се случи по негова самодейност в градината на имението.

По време на диалога брюнетката съобщи в прав текст, че счита за извънредно незаслужено решението му от предната вечер да пренебрегне дамите на бала и да даде розата, предопределена по правилник за някоя от тях, на Валерия.

 undefined

" Стана ми малко обидно, че те изгубихме за много време, а по-късно се върна при нас, с цел да вземеш розата и отново изчезна. Там имаше много дами, които се бориха за теб през целия ден. Като човек, който дава всичко от себе си, се почувствах " открадната "  от Валерия. Тежи ми, че не мога да се смиря над тази обстановка ", не скри разочарованието си Елена.

Думите й накараха Евгени да се убеди, че тя го харесва и го ревнува, само че не откри намеците, че с постъпката си е нарушил всевъзможни правила, за основателни. В последна сметка пианистът даде ясно да се разбере, че във формат като " Ергенът "  емоциите не се подчиняват на каквито и да е правила, и е тук, с цел да слуша само сърцето си.

По време на Церемонията на розата Евгени даде на Елена последната си роза, а студеното му отношение към нея ясно подсказа, че реакцията ѝ не му е харесала. Дали няма да се случи още някоя непредвидена изненада, скоро ще стане ясно, а до тогава сме сигурни, че напрежението сред дамите, борещи се за сърцето на най-желания тв ерген в миг, ще доведат до нова порция интриги в имението.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР