Снимка Уикипедия17-годишна българска ученичка бе хваната в крачка, докато дълбаела

...
Снимка Уикипедия17-годишна българска ученичка бе хваната в крачка, докато дълбаела
Коментари Харесай

Каква глоба грози българката, драскала по Колизеума?

Снимка Уикипедия

17-годишна българска ученичка бе хваната " в крачка ", до момента в който дълбаела буквите си върху стена на Колизеума в Рим, оповестява БТВ.

Момичето било на екскурзия във Вечния град, дружно със свои учители и съученици. Не съумяла да довърши творението си поради бързата интервенция на чиновниците на реда и карабинерите, които я задържали в близкия сектор. Освобоена е, след като срещу нея е задействана процедура на италианската прокуратура за усложнено нанасяне на вреда. Наказанието за такова нарушение е присъда от половин до 3 години и санкция до 20 000 евро, съобщи вести.бг.

Такава заплати и прочулият се със същото дело преди 4 години футболист Благой Георгиев. Италианската аудитория научи името му не поради футболните му изяви, а тъй като дълба името си по Колизеума, за което му бе наложена максимална глоба.

Римският Пантеон и Колизеумът са най-честите мишени на вандалите. Хвърлянето във водите на фонтана " Ди Треви "  пък е желано за видео изяви на разсъбличащи се или пияни туристи.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 MrBean (преди 9 секунди) Рейтинг: 4803 | Одобрение: 1773 Да но е малолетна Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни новини
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР