Стопкадри Нова ТвФиналистите в Един за друг“ - София и

...
Стопкадри Нова ТвФиналистите в Един за друг“ - София и
Коментари Харесай

Йордан и Ели разкриха най-трудния си момент в „Един друг“

Стопкадри Нова Тв

Финалистите в „ Един за различен “ - София и Тихомир и Елизабет и Йордан, гостуваха на Гала в „ На кафе “.

Двойките бяха запитани от водещата дали по време на телевизионното предаване са разкрили нови черти в колегата си.



Първа думата взе София и съобщи, че е мислела, че познава на 100 % Тишо, само че за първи път след толкоз дълъг интервал дружно, го е видяла по какъв начин реагира ппо време на игра.

Всъщност открих нещо хубаво, че той е доста заслужен и че той е човек, който в никакъв случай няма да сложи човек в неизгодна позиция, призна по Нова Тв Софи.



Това в действителност доста ми хареса, че в никакъв случай няма да срита човек, добави тя.

От своя страна пък Тишо сподели, че е видял толкоз физическа мощ в обичаната си, която не е виждал до момента.

Тя бе също душевен устойчива и устоя на всевъзможни нападки вътре, удържахме се дружно. Тя извънредно се издигна в очите ми, съобщи още по Нова Тв Тишо.

Ели пък изрази удовлетворение, че Йордан се показал в най-хубавата си светлина, и какъвто е бил в игрите, подобен е и на открито, тъй че знаела по какъв начин реагира във всяка една обстановка.

Ели е прочетена книга, и не мисля, че тя научи нещо за себе си. Това че ще се оправи, аз това постоянно съм го вярвал и знам, че го носи в себе си, сподели Данчо.



Малко повече се ядосах на нея в женските игри, тъй като  винаги се старае, а не го сподели това, което го има. Но на последните игра сподели, че може, колкото и да е мъчно, и едвам я боли, тъй като пръстите доста я боляха. Аз не можах да изтърпя на тази болежка, само че тя обаче устоя на болката и се оправи чудесно, сподели още той.

Елизабет разкри и кой е бил най-трудния миг за нея и брачна половинка й.  

Това че детето ни го нямаше до нас, това беше най-тъжния миг от самото начало. Но искахме поради него да стигнем до край и да му потвърдим, че всичко е допустимо и постижимо, и просто би трябвало да вярваш и да имаш воля да го постигнеш, призна Ели.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР