Снимка: ФлагманМощен тътен от взрив бе усетен в Централната градска

...
Снимка: ФлагманМощен тътен от взрив бе усетен в Централната градска
Коментари Харесай

В 13,13 ч. мощен тътен отекна в Бургас. Няма жертви и пострадали, от кариера е!

Снимка: " Флагман "

Мощен екот от гърмеж бе усетен в Централната градска част на Бургас, в жк „ Меден рудник “, жк " Славейков " и крайбрежието, оповестява " Флагман ", базирайки се на свои разтревожени читатели, които са звъняли и от жк „ Възраждане “ с гледище да се обясни дали има заплаха, поради рисковите химически производства и товаро-разтоварни действия на пристанищата.

``
реклама

Проверка на Флагман.бг откри, че гърмежът идва от каменната кариера край кв. Горно Езерово. Тя е частна благосъстоятелност на „ Андезит “ ООД. От Община Бургас споделиха, че са получили уведомително писмо от компанията, че ще правят взривни работи сред 09:30 и 17:30 ч. през днешния ден, заради което са били предизвестени и хората, живеещи в радиус от 1,5 км от самата кариера. 

Тътенът бе усетен тъкмо в 13:13 ч., бил е по-мощен от нормалното, само че към момента в Общината нямат информация дали повода е в неточност при пресмятане на тротиловия еквивалент. Няма данни за жертви и потърпевши.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР