Снимка: БулфотоНещата днес имаха особена характеристика, завръщаме се към тройната

...
Снимка: БулфотоНещата днес имаха особена характеристика, завръщаме се към тройната
Коментари Харесай

Минеков: Завръщаме се към тройната коалиция, но вместо монарха ще е Борисов

Снимка: Булфото

" Нещата през днешния ден имаха особена характерност, завръщаме се към тройната коалиция. Да ви напомня, че имаше една монархо-комунистическа коалиция, тройно сходна. Сега вместо монарха, това е Борисов ". Това разяснява скулпторът проф. Велислав Минеков в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Платеният обслужващ личен състав, който обикаля от телевизия в телевизия и споделя какъв брой ще е ужасно, че няма държавно управление е доста заплашителен. Това беше повторено от цялата върхушка на партията ГЕРБ. Корнелия Нинова би трябвало да каже, че би трябвало да има държавно управление, само че тя самата знае, че такова е невероятно. Ако тя го сътвори, освен че броят депутати ще намалее, а и Българска социалистическа партия ще изчезне ", добави той.

" Скоро ще има избори, тези, които се противят по този метод, няма да бъдат харесани. Не мога да схвана за какво Нинова направи всичко допустимо да не бъде харесана. Тя загуби доста поддръжка, може и да няма задоволително разсъдък, с цел да ръководи вярно ", сподели още той.

" Получи се едно наводнение от планове. Всеки се втурна с по 10-15 планове. Спомняте си когато Ви споделих, че единствено едно нещо е допустимо и това е Изборния кодекс. Едни желаят да смъкват основния прокурор, само че други пък са го избрали. Трети желаят да спрат тези чрезвичайни съдилища, които в България се появиха и това е вярно, само че е невероятно всичко това. Масови и странни стремежи - мажоритарен избор, 1 лев дотация, може да се понижат и депутатите, което е рисково. Мен в случай че ме питате те би трябвало да се не 240, а 440, с цел да няма толкоз корупция у нас ", изясни скулпторът.

" Нужно е да се одобряват измененията в Изборния кодекс, по-късно да има два месеца служебно държавно управление, което да е военновременно държавно управление и незабавни избори. Но тези избори няма да са същите, този път те няма да бъдат ръководени от мошеници, от тези, които плащаха на цели семейства, на кланове, на махали, няма да бъде същото ", разяснява Минеков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР