снимка БулфотоИзпратихме една трудна година, от февруари до декември –

...
снимка БулфотоИзпратихме една трудна година, от февруари до декември –
Коментари Харесай

Борисов: Радев да отстоява избраната дата за изборите

снимка Булфото

„ Изпратихме една сложна година, от февруари до декември – пандемия с доста и разнообразни ограничения, които се постановяваше да се взимат, доста компликации за българските жители, за бизнеса, за стопанската система. Но мисля, че допустимо по най-хубавия метод преодоляхме досега тези неприятности “, разяснява министър председателят Бойко Борисов, представен от.

Борисов акцентира още, че в цяла Европа не престават да се постановат строги ограничения, което няма по какъв начин да не въздейства върху финансите и стопанската система на страните членки.

„ Нашите съседи, в огромните страни в Европа, в най-мощните стопански системи е към този момент на всички места в действие локдаунът. Не знам до каква степен може да устоят финансите и стопанската система на страните членки. Така че остава ни имунизацията като избавителен пояс, ритмично към този момент върви имунизирането, добра организация, в това отношение мисля, че отново се оправяме по един от най-хубавия метод в Европа “, акцентира той.

„ Остава ни имунизацията като избавителен пояс, ритмично към този момент върви имунизирането “, уточни още министър-председателят и прибавя, че в това отношение страната ни също има строга организация и се оправяме по един от най-хубавите способи в Европа.

„ От тук насетне – 28 март е избрана като дата за избори и се допуска, че когато един път е казана, би трябвало да се отстоява от тези, които са споделили - надлежно президентът Радев “, отбелязва Борисов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР