И тази година баловете в Бургас донесоха много емоции на

...
И тази година баловете в Бургас донесоха много емоции на
Коментари Харесай

Балове 2024: Бургас отново изпрати най-красивите дами и кавалери

И тази година баловете в Бургас донесоха доста страсти на завършващите възпитаници , които си споделиха последно „ довиждане “ с учебното заведение и „ здравей “ на зрелия живот. 

Mладежите и девойките демонстрираха извънреден усет и жанр , трансформирайки се в същински фешън икони.

Дамите на абитуриентските балове в Бургас тази година блестяха с изискани рокли , които подчертаваха тяхната хубост и характерност. Дългите вечерни рокли, богато украсени с пайети, дантела и кристали , придаваха на девойките същински принцески тип. Цветовата палитра беше разнообразна – от класическото черно и алено, до пастелни тонове като розово, синьо и лилаво. 

Балове 2024. Снимка: Искра.бг

Прическите и гримът също бяха на високо равнище, без да прекрачват границата на положителния усет . Изискани къдрици, стилни кокове и деликатно подбрани аксесоари за коса, съчетани с професионален грим, завършваха визията на абитуриентките . Младите дами демонстрираха, че знаят по какъв начин да подчертаят своята характерност и да се показват в най-хубавата си светлина

Младите мъже на абитуриентските балове в Бургас направиха мощно усещане с избора си на облекло . Черните типичен костюми, съчетани с бели ризи и елегантни вратовръзки, придаваха на кавалерите изискан и приключен тип. Не липсваха и смели решения – костюми в разнообразни цветове, като тъмносиньо, бордо и даже ярко сиво, които се отличаваха със своята уникалност и храброст.

Особено внимание заслужават детайлите – ръчни часовници, стилни обувки и добре подбрани аксесоари , които допълваха цялостния облик. Младите мъже демонстрираха, че имат освен усет, само че и умеене да го показват по най-хубавия метод.

Искра.бг пожелава на всички зрелостници незабравима нощ и триумф в бъдещото обучение и професионална реализация!

Празничното шествие на бургаските зрелостници мина през центъра на града

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР